Choď na obsah Choď na menu
 


Znamenie Antikrista

bible_prophecy1.jpg

 

Znamenie Antikrista HD

A je to tu! Dlho očakávaná prezentácia je už spracovaná vo video formáte, a ešte k tomu s mnohými ďalšími informáciami naviac. Vychutnajte si tento príbeh, ktorý zasiahol všetky národy a končiny zeme, v HD kvalite:

„Poznajte pravdu a pravda vás vyslobodí" (Ján 8, 32).
Týmto začína tvoj nový krok. Rozhodnutie je na tebe. Takmer všetky biblické proroctvá sa už naplnili a my sa nachádzame v posledných kapitolách dejín tohto sveta.
„A toto evanjelium kráľovstva bude hlásané po celom svete na svedectvo všetkým národom, a vtedy príde koniec" (Matúš 24, 14).
„Ale modlite sa, aby sa váš útek neprihodil v zime ani v sobotu. Lebo vtedy bude veľké súženie, akého nebolo od počiatku sveta až doteraz, ani už nikdy viac nebude" (Matúš 24, 20-21).
Táto prezentácia je o príchode falošného Mesiáša, ktorý sa bude vydávať za Ježiša Krista. Každé veľké svetové náboženstvo očakáva príchod nejakého „Mesiáša". Avšak jedine Biblia upozorňuje, že to bude falošný  Kristus!
 Ježiš povedal: "Moje kráľovstvo nie je z tohto sveta!" (Ján 18, 36) . Nečakajte žiadny Nový svetový poriadok, pretože to je práca satanova, a nie Božia. Svet sa pripravuje na zavedenie stredovekých nedeľných zákonov, kedy ľudia prestanú uctievať Stvoriteľa, ale stvorenie -- slnko, čím nepriamo vzdávajú česť satanovi. Už dnes môžeme vidieť ako je nedeľa popularizovaná. Boh však jasne hovorí: SOBOTA je siedmy deň, ktorý On posvätil  a vyvolil si. Možno sa pýtaš: „Prečo tak záleží na nejakom dni?" Pretože tým sa rozhodneme, komu vzdáme autoritu a česť. Či nášmu milujúcemu Stvoriteľovi, alebo pápežovi, ktorý zmenil sobotu na nedeľu, a tým aj pôvodcovi zla - satanovi. Boh prepáčil časy nevedomosti, avšak dnes sa musíme rozhodnúť podľa prítomnej pravdy. Si pripravený na pravý príchod Ježiša Krista, ktorý si nás zoberie do svojho nebeského kráľovstva a kde spoznáme všetky tajomstvá a záhady vesmíru?

 

 

Znamenie Antikrista 2

Jedno svetové náboženstvo, Albert Pike, vizionári Alex Grey a Luke Brown, Bohémsky les, Zeitgeist hnutie, pápežstvo,.. Prečo sa slobodomurári odvolávajú na Buddhu? Čo má spoločné satanizmus s východnými náboženstvami? Svedectvo bývalého slobodomurára. Nový svetový poriadok, ezoterika, New Age a mnoho ďalších tém:

ODKAZ NA STIAHNUTIE: ZNAMENIE ANTIKRISTA 2

(STIAHNUTÉ VIDEÁ SÚ V LEPŠEJ A ORIGINÁLNEJ KVALITE)

V PRÍPADE AK NEJDE VIDEO PREHRAŤ, SKÚSTE HO NA VIMEO:

https://vimeo.com/159387021

 

Znamenie Antikrista 3

Okultizmus v hudbe, Aleister Crowley, Beatles, korene rockovej hudby, psychedelický rock, Jimi Hendrix, The Doors, hnutie hippies, moderná hudba, Jay-Z, Justin Bieber, Rihanna, Lil Wayne, Katy Perry, Hillsong Church, eSPé, slovenská hip-hopová scéna, drum n bass, trance, hardstyle, svetové festivaly, Qlimax, Tomorrowland, transhumánna agenda, New Age, vizionári, UFO a mnoho iného:

Tretia časť je blokovaná na youtube. Preto odkaz na túto časť nájdete v popise videa, prípadne priamo tu:

Znamenie Antikrista 3 (1/3): https://vimeo.com/274693457

Znamenie Antikrista 3 (2/3): https://vimeo.com/150826449

Znamenie Antikrista 3 (3/3): https://vimeo.com/151244481

Kompletné video si tiež môžete priamo stiahnuť cez nasledujúce odkazy na MegaCloud v ORIGINÁLNEJ KVALITE VIDEA. Ak chcete prehrať všetky party naraz alebo niekoľko z nich, pridajte ich po stiahnutí do zoznamu napr. vo Windows Media Player:

1. https://mega.nz/#!KbYkHIAC!d6XrBqApaGpbEyazJw-zQyTGJQfxujyi3ftLwjgHpWA

2. https://mega.nz/#!bK5xzKjT!o_EJfnArj2smuQQJF2LUBS-DYY3UoAMnFCCiH4gHvAA

3. https://mega.nz/#!3f4DlYQR!buNNbQbMvbU8FbZ2frXXncsZJUc1El6ZUMYgzRUcg2A

...celkový počet partov je 44. Zvyšné odkazy nájdete v popise videa Znamenia Antikrista 3 na youtube a vimeo. Niektoré majú cez 1gb, iné zase len do 100mb. Týmto sa však môžete vyhnúť sekaniu online videa a pozrieť si to v originálnej kvalite obrazu a zvuku. Navyše je tak ľahšia orientácia vo videu.